Sunday, February 10, 2013

Facebooki kasutajatele teadmiseks, et tegin sinna vaid ehete jaoks tuliuue kasutaja nimega...  "Pärlipisiku Ehted". Otsige üles, vaadake! Sünniaasta on küll eksitav, nimelt 1982, tahtsin panna 7.07.2010, mil järjepidevalt pusima hakkasin, aga alaealist polnud FB nõus registreerima.
Sinna lisan siis pidevalt uusi ehteid. Teha on mult praegu palutud kõrvarõngaid. Enim neid, mis mul endale tehtud, aga otsimise peale leidsin netipoodidest samasugused toorikud-pärlid üles. Olen kõike vajalikku tellinud vist neljast kohast ja ostnud mitme linna poodidest, kes enam mäletab mis-kust saadud. Ootan nüüd palgapäeva, sest jubinad pole odavad. Loodan, et netipoodide soodukad seni kestavad. Just see, mis mul puudu, on momendil soodukaga. Seega saavad ehtetahtjad oma asjad ju odavamalt. Väga märkimisväärne see vahe eurorahas just pole, aga kui mõtleme, et nt 24 senti on teabmituhead krooni, siis juba vahe ON!
Näpud nii sügelevad, juba tahaks ilu tegema hakata. No kes kannatab, see kaua ... meisterdab! :DDD Kaua, st veel kaua aega, ma loodan!

No comments:

Post a Comment